Ofis. Cabin in Skuta Mountains

ofis-architects-harvard-school-of-design-skuta-mountains-1

Ofis architects in collaboration with three students from the Harvard University School of Design built a new shelter for climbers who go up on the Skuta mountains in Slovenia.

ofis-architects-harvard-school-of-design-skuta-mountains-2

The concept of the project was to create a structure that would blend into the environment without altering the vernacular scenery of the Skuta Mountains.

ofis-architects-harvard-school-of-design-skuta-mountains-3

The cabin is fastened with special resistant pins directly to the rock and has three modules that divide the space between kitchen, sleeping area and storage room offering also an astonishing view for the visitors.

ofis-architects-harvard-school-of-design-skuta-mountains-4

Photo credits: Ofis

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s